Vi är en webbyrå som bland annat erbjuder publiceringssystem, nyhetsbrev och mobila tjänster och produkter
PRODUKTER    KONTAKTA OSS    HEM
Om E-magin ™

Denna sida uppdateras inte längre, vi hänvisar därför till adeprimo.se/e-magin


E-magin™ är ett totalverktyg för produktion och distribution av digitala tidningar och publikationer – med Internet som distributionskanal.

Öka kommunikationsvärdet för dina läsare och annonsörer.
E-magins moduluppbyggda plattform ger dig som utgivare och publicist en rad nya affärsmöjligheter. E-magin är en webbaserad ASP-lösning. Drift (Hosting) av verktyget sker på Leanbacks servrar i driftsäker datorhall.

E-magin är utvecklat för att läsaren ska känna igen sig från den traditionella trycksaken, kombinerat med allt som webben kan erbjuda i form av snabbhet, tillgänglighet, arkiv, ljud, rörliga bilder samt praktiska länkar till andra dokument och webbplatser.

Med praktiska interaktiva funktioner som bläddring, fritextsökning, innehållsförteckning, skriv ut och zoomning underlättas läsningen. Samma annonser som används i tryck kan användas i E-magin. Ökad räckvidd, nya läsare, högre exponeringsfrekvens och interaktivitet är några mervärden du som annonsör får i E-magin. Lägg till statistik i realtid och mät effekten av din kampanj.

E-magin ger dig nya affärsmöjligheter. Ta betalt för annonser, bygg kunddatabaser, få värdefull kunskap om dina läsare, sänk kostnaderna för papper, tryck och distribution.

Producera/Publicera
Det finns flera sätt att producera en digital tidning i E-magin.  Har du färdiga tryckoriginal för din publikation kan du med fördel utgå från din pdf och med hjälp av E-magins funktionsalternativ minimera konverteringstiden. Utnyttja sedan E-magins verktygspaletter och inställningar och anpassa publikationen för din målgrupp. Lägg till interaktivitet i form av länkar, animeringar, formulär, film och ljud. Välj de funktioner din målgrupp ska kunna nyttja, funktioner som skriv ut, zoomning, sök och innehållsförteckning. Krydda med olika effekter för ett maximalt läsvärde.  Många användningsområden
Det finns inga begränsningar för vad
E-magin™ kan användas till. Vi visar dig gärna exempel på hur våra kunder använt
E-magin™.

• Magasin Böcker
• Kundtidning Medlemstidning
• Personaltidning Nyhetsbrev
• Årsredovisning E-handel
• Produktkatalog Utbildningsmaterial
• DDR - Digital Direkt Reklam

Statistik
E-magin™ innehåller ett komplett statistikverktyg som i realtid visar hur många som öppnat tidningen, när och vilka sidor som lästs. För mer avancerad statistik hjälper vi dig att designa databasen och ta fram den statistik som du behöver.